Lower Thirds en Call Out Titles | YYZ Design
13553
page-template-default,page,page-id-13553,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Lower Thirds en Call Out Titles

Lower Thirds

Lower Thirds? Veel mensen weten niet wat dit zijn. Toch zie je ze praktisch elke dag op tv. Bijvoorbeeld bij het nieuws of tijdens een voetbalwedstrijd.

De meest simpele vorm van een Lower Thirds is een tekst onderin beeld met bijvoorbeeld de naam van een presentator. Maar Lower Thirds kunnen ook geanimeerd worden, bijvoorbeeld tekst die het beeld inscrollt of uit een lijntje tevoorschijn komt. Een ander bekend voorbeeld zijn de beurskoersen die onderin beeld voorbij scrollen.

Lower Thirds kunnen op diverse manieren geanimeerd worden. Tevens kan de tekst op diverse manieren in beeld verschijnen.

Lower Thirds

Call Out Titles

Met Call Out Titles kunnen bepaalde zaken in een video ‘aangewezen’ worden. Een voorbeeld kun je zien in het filmpje hieronder. Ideaal om bijvoorbeeld bepaalde kenmerken in een woning te benadrukken of nieuwe artikelen uit je webshop te presenteren.

Ook de Call Out Titles kunnen op diverse manieren gepresenteerd worden. De kleur van de tekst kan eventueel aangepast worden aan de kleuren van jouw eigen huisstijl.

Voorbeeld woningpresentatie

Hieronder zie je een aantal mogelijkheden voor een woningpresentatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.